Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk

Welkom bij Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk.

Bistro Restaurant Sfeer is al jaren een begrip in Kijkduin en wij zijn blij om ons concept nu ook in Naaldwijk (Westland) aan te bieden.

Wij heten u dan ook van harte welkom bij Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk.

Lunch en diner

Bij ons vindt u altijd een sfeerlijke lunch of diner van dagelijks verse producten tegen een zeer betaalbare prijs.

U kunt ons vinden door op onderstaand adres te klikken.

Bistro Restaurant en Cafetaria Sfeer, Perzikenstraat 29, 2671RA te Naaldwijk(Westland)

U kunt ons telefonisch bereiken op 0174-235229.

Bovendien kunt u bij ons ook vrij parkeren. U wordt bij ons geserveerd door een vlotte bediening in een sfeervolle en ongedwongen setting. Persoonlijke aandacht, prijs/kwaliteit, betrouwbaarheid, passie, uiterst sfeervolle service en gastvrijheid zijn bij ons vanzelfsprekend.

De menukaart wisselt vier keer per jaar met gerechten uit de internationale keuken, waarbij de chef zich laat inspireren door de nieuwste kooktrends en natuurlijk de seizoenen. Natuurlijk hebben wij tijdens de feestdagen altijd speciale menu’s, zodat u de feestdag bij ons uitstekend en sfeervol kunt doorbrengen.

Acties

Wij hebben het hele jaar door acties bij Bistro Restaurant Sfeer, waardoor u huiswaarts kunt keren met een vol gevoel en tegen een betaalbare prijs. Erg populair is onze actie, waarbij u 25% korting krijgt bij driegangen van de kaart. Hiervoor dient u vooraf te reserveren. Bovendien bieden wij u een dagelijks wisselend driegangen menu aan voor slechts €12,50. Een nieuwe actie is zojuist gestart, waarbij wij u elke donderdagavond een complete biefstuk maaltijd voor maar €10,- aanbieden. Heel bekend is onze actie met de spaarkaart, vraag er naar bij de bediening en vergeet niet om uw spaarkaart mee te nemen. Na zeven diners ontvangt u €25,- korting bij het volgende diner. U kunt bij ons verder profiteren met kortingen via de Dinerjaarkaart en VVV cadeaubonnen.

Fondue

Onze fonduegerechten zijn zeer populair en divers. Ouderwets genieten met uw eigen pannetje op tafel. Wij bieden u vier soorten fondue, welke worden geserveerd met groente, sla, vier huisgemaakte sausjes en verse frites voor de prijs van €16,50. Wij hanteren daarbij wel een minimum van twee personen. Bij ons wordt dit een gezellige ervaring, want u zult echt genieten van onze smaakvolle variaties, maar ook van onze voor- en nagerechten.

Brunch

Ook verzorgen wij uw brunch, high tea of high wine in ons restaurant.

Reserveren

Indien u zeker wilt zijn van een gezellige tafel kunt u bij ons hier reserveren.

Bezorgen

Indien u geen zin heeft om er op uit te gaan is dat voor ons geen probleem, want wij bezorgen ook uw diner bij u thuis of bij uw bedrijf of sportvereniging.

Catering, Feesten en Partijen

U kunt bij ons ook terecht voor catering, recepties, bedrijfsfeesten, familiefeesten en kinderfeesten. Informatie kunt u verkrijgen via het contactformulier. Met name kinderfeesten zijn erg populair op de woensdag- en zaterdagmiddag.

Daarnaast beschikken wij ook over een groot zonnig terras.

Uiteindelijk bieden wij ook een uitgebreid assortiment van snacks en vis- en vleesgerechten in ons cafetaria.

Wij zien u graag bij Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk langskomen.