Bistro Restaurant Sfeer in NaaldwijkBistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk

Welkom bij Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk.

Bistro Restaurant Sfeer is al jaren een begrip in Kijkduin en wij zijn blij om ons concept nu ook in Naaldwijk (Westland) aan te bieden. Daarnaast beschikken we hier over een grote lounge, waardoor we ook feesten en partijen kunnen organiseren. Daarnaast beschikken wij ook over een groot zonnig terras.

Wij zijn een familiebedrijf, dat er alles aan doet om u de perfecte dag te bezorgen.

Persoonlijke aandacht, prijs/kwaliteit, betrouwbaarheid, passie, uiterst sfeervolle service en gastvrijheid zijn bij ons vanzelfsprekend, maar bovendien wordt alles bij ons vers bereid tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Welkom!

Bovendien kunt u bij ons ook vrij parkeren.

De menukaart wisselt vier keer per jaar met gerechten uit de internationale keuken, waarbij de chef zich laat inspireren door de nieuwste kooktrends en natuurlijk de seizoenen. Natuurlijk hebben wij tijdens de feestdagen altijd speciale menu’s, zodat u de feestdag bij ons uitstekend en sfeervol kunt doorbrengen.

 

Aanbiedingen

Wij hebben het hele jaar door aanbiedingen bij Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk, waardoor u huiswaarts kunt keren met een vol gevoel en tegen een betaalbare prijs. Erg populair is onze actie, waarbij u 25% korting op het eten krijgt bij driegangen van de kaart. Hiervoor dient u vooraf te reserveren. Bovendien bieden wij u een dagelijks wisselend driegangen menu aan voor slechts €12,50. Een nieuwe actie is zojuist gestart, waarbij wij u elke donderdagavond een complete biefstuk maaltijd voor maar €10,- aanbieden.  U kunt bij ons verder profiteren met kortingen via de dinerjaarkaart, diner cadeaukaart, dinerbonVVV cadeaubonnen en restaurantcadeaukaart.

Fondue

Onze fonduegerechten zijn zeer populair en divers. Ouderwets genieten met uw eigen pannetje op tafel. Wij bieden u vier soorten fondue, welke worden geserveerd met groente, sla, vier huisgemaakte sausjes en verse frites voor de prijs van €16,50. Wij hanteren daarbij wel een minimum van twee personen. Bij ons wordt dit een gezellige ervaring, want u zult echt genieten van onze smaakvolle variaties, maar ook van onze voor- en nagerechten.

Brunch

Ook verzorgen wij uw brunch, high tea of high wine in ons restaurant.

Catering, Feesten en Partijen

U kunt bij ons ook terecht voor catering, recepties, bedrijfsfeesten, familiefeesten en kinderfeesten, want wij beschikken ook over een grote lounge. Informatie kunt u verkrijgen via het contactformulier. Met name kinderfeesten zijn erg populair op de woensdag- en zaterdagmiddag.

Kindermenu

Bij ons krijgt u een heerlijk kindermenu voorgeschoteld, waar uw kinderen ongetwijfeld van zullen genieten. Daarnaast beschikken wij over kinderstoelen, veel speelgoed, tekenboeken en geduld. U kunt hier kijken voor het menu.

Bezorgen

Indien u geen zin heeft om er op uit te gaan is dat voor ons geen probleem, want wij bezorgen ook uw diner bij u thuis of bij uw bedrijf of sportvereniging.

Reserveren

Indien u zeker wilt zijn van een gezellige tafel kunt u bij ons hier reserveren.

Bereikbaarheid

Klik HIER voor onze contact- en adresgegevens. Bovendien kunt u daar gemakkelijk uw route naar ons bepalen.

Wij zien u graag bij Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk langskomen.