Catering Catering Catering Catering Catering

Catering bij Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk (Westland).

Voor een feest aan huis of op een andere externe locatie maakt u met een catering van ons indruk op uw gasten.

Catering van Bistro Restaurant Sfeer heeft klasse en uitstraling, want wij werken met de beste kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Alle gerechten worden in eigen keuken dagelijks vers bereid. Daarnaast leveren wij bij elk arrangement alle borden, glazen en stevig bestek. Afwas? Nee hoor, want wij nemen alles weer mee retour en doen de afwas.

Assortiment

Ons assortiment bestaat onder andere uit hapjesschalen, buffetten, salades, tapas, amuses, broodjes, gebak, barbeque en lunchpakketten.

Compleet feest op locatie

Wanneer u een feest of partij organiseert op locatie hoeft u niet verder te zoeken, want wij zijn uw perfecte partner voor een geweldig evenement. Wij hebben passie voor horeca en zijn zeer flexibel. Wilt u een compleet ingerichte feesttent, een thema of alleen een buffet op locatie met wat aankleding, met of zonder bediening? Niets is ons te gek en wij gaan er mee aan de slag. Ga met ons om tafel en bespreek vrijblijvend de wensen en mogelijkheden, waarna wij u graag een passend voorstel zullen doen.

Offerte en advies

Elke catering is maatwerk. Informatie kunt u verkrijgen via het contactformulier en wij zullen u natuurlijk een passend advies en voorstel geven.

U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0174-235229.

Wacht niet langer, want wij staan klaar om u een onvergetelijke complete catering te bezorgen.