Welkom bij Sfeer KijkduinWelkom bij Sfeer Kijkduin

Welkom bij Sfeer Kijkduin.

Bistro Restaurant Sfeer is al jaren een begrip in Kijkduin. Wij heten u dan ook van harte Welkom bij Sfeer Kijkduin.

Bij ons vindt u eerlijk eten en dagelijks verse producten tegen een betaalbare prijs. Onze locatie bevindt zich op nog geen 500 meter van het strand van Kijkduin (Den Haag). Onderstaand kunt u uw route naar ons bepalen.

U kunt ons ook telefonisch bereiken op 070-3683940

Bovendien kunt u bij ons ook vrij parkeren. U wordt bij ons geserveerd door een vlotte bediening in een sfeervolle en ongedwongen setting. Persoonlijke aandacht, prijs/kwaliteit, betrouwbaarheid, passie, uiterst sfeervolle service en gastvrijheid zijn bij ons vanzelfsprekend.

De menukaart wisselt 4 x per jaar met gerechten uit de internationale keuken, waarbij de chef zich laat inspireren door de nieuwste kooktrends en natuurlijk de seizoenen. Natuurlijk hebben wij tijdens de feestdagen altijd speciale menu’s, zodat u de feestdag bij ons uitstekend en sfeervol kunt doorbrengen.

Acties

Wij hebben het hele jaar door acties bij Bistro Restaurant Sfeer, waardoor u huiswaarts kunt keren met een vol gevoel en tegen een betaalbare prijs. Erg populair is onze actie, waarbij u 25% korting krijgt bij driegangen van de kaart. Hiervoor dient u vooraf te reserveren. Bovendien bieden wij u een dagelijks wisselend driegangen menu aan voor slechts €12,50. Heel bekend is onze actie met de spaarkaart, vraag er naar bij de bediening en vergeet niet om uw spaarkaart mee te nemen. Na zeven diners ontvangt u €25,- korting bij het volgende diner. U kunt bij ons verder profiteren met kortingen via de U dinerjaarkaart, dinercadeaukaart en VVV cadeaubonnen.

Fondue

Onze fonduegerechten zijn zeer populair en divers. Ouderwets genieten met uw eigen pannetje op tafel. Wij bieden u vier soorten fondue, welke worden geserveerd met groente, sla, vier huisgemaakte sausjes en verse frites voor de prijs van €19,50. Wij hanteren daarbij wel een minimum van twee personen. Bij ons wordt dit een gezellige ervaring, want u zult echt genieten van onze smaakvolle variaties, maar ook van onze voor- en nagerechten.

Brunch

Ook verzorgen wij uw brunch, high tea of high wine vanaf €14,50 in ons restaurant. Bij ons heeft u het rijk alleen, want wij gaan hiervoor vanaf 8 personen speciaal voor u open.

Reserveren

Voor een heerlijke tafel kunt u bij ons hier reserveren.

Bezorgen

Geen zin om er op uit te gaan? Geen probleem, want wij bezorgen ook uw diner bij u thuis of bij uw bedrijf of sportvereniging.

Catering, feesten en partijen

U kunt bij ons ook terecht voor catering, recepties, bedrijfsfeesten, familiefeesten en kinderfeesten. Wij zijn ook officieel benoemd als trouwlocatie. Informatie kunt u verkrijgen via het contactformulier.

Ons Bistro Restaurant ligt langs de Ring van Den Haag ter hoogte van de Kijkduinsestraat in Kijkduin (Den Haag). HTM 26 stopt voor de deur en Randstadrail 3 op 150 meter. U kunt bij ons altijd vrij parkeren. Daarnaast beschikken wij ook over een groot zonnig terras.

Met het strand van Kijkduin op loopafstand, de hotels en winkeltjes in de buurt en onze gevarieerde kaart, belooft het een heerlijk einde van een prachtige dag te worden en heten wij u nogmaals van harte welkom bij Sfeer Kijkduin.