WelkomWelkom Welkom

 Welkom bij Bistro Restaurant Sfeer in Kijkduin en Naaldwijk (Westland)

Welkom bij Bistro Restaurant Sfeer in Kijkduin (Den Haag) en Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk (Westland). Bij ons vindt u ultieme gezelligheid en sfeerlijk eten.

Bistro Restaurant Sfeer is al jaren een begrip in Kijkduin en sinds kort beschikken wij nu ook over Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk. Daarnaast beschikken wij in Naaldwijk over een grote lounge, waar partijen en feesten kunnen worden georganiseerd. Wij zijn een familiebedrijf, dat er alles aan doet om u de perfecte dag te bezorgen.

Persoonlijke aandacht, prijs/kwaliteit, betrouwbaarheid, passie, uiterst sfeervolle service en gastvrijheid zijn bij ons vanzelfsprekend, maar bovendien wordt alles bij ons vers bereid tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Welkom!

Menukaart

De menukaart wisselt vier keer per jaar met gerechten uit de internationale keuken, waarbij de chef zich laat inspireren door de nieuwste kooktrends en natuurlijk de seizoenen. Natuurlijk hebben wij tijdens de feestdagen altijd speciale menu’s, zodat u de feestdag bij ons uitstekend en sfeervol kunt doorbrengen.

Kindermenu

Bij ons krijgt u een heerlijk kindermenu voorgeschoteld, waar uw kinderen ongetwijfeld van zullen genieten. Daarnaast beschikken wij over kinderstoelen, veel speelgoed, tekenboeken en geduld. U kunt hier kijken voor het menu in Kijkduin of Naaldwijk.

Actie

Wij hebben het hele jaar door acties bij Bistro Restaurant Sfeer. Huiswaarts keren met een vol gevoel en tegen een betaalbare prijs. Erg populair is onze actie, waarbij u 25% korting op de gerechten krijgt bij driegangen van de kaart. Hiervoor dient u vooraf te reserveren. Een nieuwe actie is zojuist gestart. Elke donderdagavond bieden wij u een complete biefstuk maaltijd voor maar €10,-. Heel bekend is onze actie met de spaarkaart, vraag er naar bij de bediening en vergeet niet om uw spaarkaart mee te nemen. Na zeven diners ontvangt u €25,- korting bij het volgende diner. U kunt bij ons verder profiteren met kortingen via de Dinerjaarkaart, Dinercadeaukaart en VVV cadeaubonnen.

Fondue

Onze fonduegerechten zijn zeer populair en divers, dus kom ouderwets genieten met uw eigen pannetje op tafel. Wij bieden u vier soorten fondue, geserveerd met groente, sla, vier huisgemaakte sausjes en verse frites voor de prijs van €16,50. Wij hanteren daarbij wel een minimum van twee personen. Bij ons wordt dit een gezellige ervaring. U zult echt genieten van onze smaakvolle variaties, maar ook van onze voor- en nagerechten.

Brunch

Bent u op zoek naar ultieme gezelligheid en sfeer met uw gezin, familie en vrienden? Daarvoor verzorgen wij uw lunch, brunch, high tea of high wine in ons restaurant.

Feesten en partijen

U kunt bij ons ook terecht voor recepties, bedrijfsfeesten, familiefeesten en kinderfeesten. Met name kinderfeesten zijn erg populair op de woensdag- en zaterdagmiddag. Informatie kunt u verkrijgen via het contactformulier.

Daarnaast beschikken wij op beide locaties ook over een groot zonnig terras, waar u kunt genieten van uw lunch of diner.

Bezorgen

Liever niet de deur uit, maar toch lekker eten? Dan wordt alles van onze menukaart gewoon bij u aan huis, bedrijf of sportvereniging thuisbezorgd. Bovendien kunt u ook nog uw favoriete drankje erbij bestellen. Maak uw keuze en wij zullen er dan voor zorgen dat u uw bestelling zo spoedig mogelijk thuis ontvangt. Kijk ook eens naar ons catering aanbod. Als u in het Westland woonachtig bent, kunt u HIER online bestellen. Woont u in Den Haag, klik dan HIER.

Reserveren

Wacht niet langer en reserveer snel in Kijkduin of Naaldwijk. Kom gezellig langs om te genieten van sfeervolle gerechten bij Sfeer. Wij heten u van harte welkom en staan altijd klaar om u een onvergetelijke avond te verzorgen.

Contact

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Klik daarvoor op onze contact pagina, waar u ons op alle mogelijke manieren kunt bereiken en wij u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.