ContactContact

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Gastvrijheid staat bij ons immers op de eerste plaats. Wij denken graag met u mee en willen ook graag uw evenement organiseren. Denk daarbij onder andere aan uw diner, feestjes, bruiloften, kinderfeesten, recepties, vergaderingen, bedrijfsborrels, actieve uitjes en andere activiteiten. Deze worden vanzelfsprekend tot in de puntjes verzorgd, waarbij al uw wensen worden ingevuld.

Indien u behoefte heeft aan een catering of andere vragen is dat voor ons ook geen probleem.

Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 16.30 uur, maar op afspraak kan er elke dag een lunch geserveerd worden. De serre is gedurende alle dagen overdag beschikbaar, zodat u ook bij ons kunt vergaderen. Voor feesten en partijen gelden geen vaste tijden en deze worden in overleg vastgesteld.

Onderstaand ziet u hoe u ons kunt bereiken en u vindt dan direct een routebeschrijving. Indien u onze website bezoekt met uw mobiele telefoon, kunt u klikken op het telefoonnummer 0174-235229 en heeft u direct contact met ons. Daarnaast zijn wij ook mobiel te bereiken op onze mobiele telefoon 0612418880 en tenslotte kunt u ons direct mailen door hier te klikken.

Vanzelfsprekend kunt u ook schriftelijk om informatie verzoeken door onderstaand contactformulier in te vullen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.