thuisbezorgen thuisbezorgen

Wilt u onze gerechten laten thuisbezorgen of afhalen bij Bistro Sfeer in Naaldwijk (Westland)?

Klik dan HIER om via onze webshop online te bestellen met 10% korting. U kunt ook telefonisch bestellen.

Liever niet de deur uit? Maar toch lekker eten? Dan willen wij graag alles van de menukaart in ons restaurant gewoon bij u aan huis, bedrijf of sportvereniging thuisbezorgen.

Bovendien kunt u ook nog uw favoriete drankje erbij bestellen. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling bij ons te komen afhalen.

Voor het thuisbezorgen van onze heerlijke gerechten zijn wij geopend van woensdag tot en met zondag van 16.30 uur tot 21.30 uur. U kunt ook gewoon eerder bestellen.

Maak gewoon uw keuze voor het bezorgen of afhalen en wij zullen er dan voor zorgen dat u uw bestelling zo spoedig mogelijk ontvangt.

Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze in uw SPAM folder terecht komt. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen om zeker te zijn dat de bestelling aangekomen is.

U kunt uw bestelling contant aan de deur of door middel van iDEAL afrekenen. Als u komt afhalen kunt u ook pinnen.

Wij proberen altijd uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Op zon- en feestdagen kan dit vanwege drukte wat langer duren.

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit volledig uit te sluiten.
Wij verzoeken u bij het plaatsen van uw bestelling duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken!

Als u bij de bestelling de actiecode ” bistrosfeer29 ” invult ontvangt u bovendien 10% korting op uw bestelling.

U kunt onze app ook downloaden via onderstaande buttons. Google Play voor Android en  App Store voor Iphone telefoons. Zodoende kunt u direct bestellen zonder ons op te zoeken.

Wij wensen u een smakelijke maaltijd!